Streaming av film på nettDet finnes en rekke forskjellige direkteavspillingstilbud. Noen fokuserer på serier, noen produserer, og andre igjen viser film. Nedenfor går vi igjennom tre av de største direkteavspillingstjenestene, nemlig Plejmo, HBO og Netflix.

Plejmo, HBO og Netflix har alle det til felles at det er direkteavspillingssider på nettet. Det er også sider der du på lovlig vis betaler for filmene eller seriene du konsumerer, så du ikke er med på ulovlig nedlastning og direkteavspilling av serier på nettet. Ulovlig direkteavspilling blir mer populært for hver dag som går, og dette gjør filmprodusenter og en rekke andre aktører i bransjen frustrerte og rasende. Det er derfor bra at det finnes både billige, praktiske og gode lovlige direkteavspillingssider tilgjengelig.

Både Netflix og HBO har til nå fokusert på å vise serier på sine sider. De har også et tilbud med filmer, men utvalget er dårlig og til en viss grad utdatert. De har til gjengjeld en rekke serier i god oppløsning og kvalitet. Netflix har de siste årene også tatt etter HBO og begynt å produsere sine egne serier. Disse seriene er også av overraskende god innholdsmessig kvalitet, i tillegg til en super oppløsning på bildene. Både Netflix og HBO har med andre ord okkupert størstedelen av markedet for serier.

Plejmo skiller seg ut

Og det er her Plejmo hovedsakelig skiller seg ut. Plejmo fokuserer på å presentere gode filmer i god kvalitet. Dette vil si at de har et stort og godt utvalg av gamle klassikere, i tillegg til de nyeste filmene på markedet. Derfor er Plejmo for deg som liker filmformatet. Det er i tillegg en annen vesentlig ting som skiller Plejmo fra Netflix og HBO. Hos Plejmo betaler du for hver film du ser. Dette gir deg oversikt og kontroll over det du ser, i tillegg til at du slipper å betale en månedlig avgift om du bare vil se en eneste film.

Kort sammendrag:

  • HBO og Netflix fokuserer på egenproduserte serier
  • Plejmo viser både gamle og nye kvalitetsfilmer
  • På Plejmo betaler du for hver film, på Netflix og HBO betaler du hver måned