Alle firmaer, selv innen IT-bransjen, trenger noe kontorutstyr. Det vil alltid være behov for stoler, pulter, notatblokker og stiftemaskiner. I tillegg er det behov for å arkivere noe papir, derfor trenger man gjerne arkiveringspermer og skilleark. Det vil alltid være behov for kontormateriell, uansett hva slags firma det er snakk om. Kontorgiganten.no har alt man trenger.

Kontorgiganten.no er et firma som startet opp i 2002, og har jobbet med å selge kontorrekvisita til bedrifter via nett som formål. Deres ambisjon er å tilby en rask, billig og enkel måte å få materialer og produkter til kontorer i Sverige og Norge. Kontorgiganten selger i dag kontormateriell og -utstyr til over 32 000 bedrifter over hele Skandinavia, og kan tilby lave priser og rask leveringstid.kontor

Det som er viktig for et nystartet firma, er å ha all innredning som er nødvendig. Det kan være alt fra pulter og
kontorstoler, til kulepenner og datarekvisita. Alt dette er nødvendig materiell for et velfungerende firma. Komfortable stoler, behagelig lys og velfungerende regnemaskiner bidrar med å skape en motiverende holdning og positiv innstilling hos de ansatte i et firma.

Der hvor man tidligere som oftest har gått i butikken for å kjøpe disse tingene, har http://www.kontorgiganten.no/ gjort det mye lettere ved å gjøre alt dette tilgjengelig via nett. Her finnes alt man kan tenke seg innen kontorinnredning, med en enkelhet som bare Internett kan tilby.  Det å kunne bestille sine varer på nett med et enkelt tastetrykk er en form for service som blir mer og mer ettertraktet. I en jobbhverdag som stadig blir mer stressende og fullpakket, er det ikke ofte man får tid til å dra til en fysisk butikk. Derfor kan kontorgiganten.no tilby en enkel kjøpsprosess som krever minimalt med tid.

Kort sammendrag:

  • Kontorgiganten har et bredt utvalg av kontorrekvisita
  • De kan tilby lave priser og rask leveringstid
  • Tilbyr en enkel kjøpsprosess via nett