Spilleautomatene på nettet har økt enormt i popularitet de siste årene, og spesielt etter at det ble innført restriksjoner på fysiske automater i Norge.

I dag er internett allemannseie, og så og si alle eier en smarttelefon en laptop. Vi er alle digitale, tilgjengelige og mobile, og dette speiler seg også i den digitale spillverdenen.I dag finnes det en rekke sider på nettet som tilbyr pengespill og gambling, og https://no.mrmega.com er en av disse.

En spilleautomat har tradisjonelt gått under navnet enarmet banditt og stammer fra USA. Maskinene hadde en såkalt arm på høyre side som man dro i for å sette i gang spillet. Spilleren forlot oftest automaten uten penger, og derav navnet enarmet banditt. Dagens nettbaserte spilleautomater er ikke for banditter å regne – her har man nemlig gode sjanser for å vinne både små og svimlende store premier. Det kommer stadig nye og innovative spill på et marked som aldri mettes, men til tross for dette er det noen gamle travere som aldri går av moten – selv i det digitale universet.

Spillautomater

Rettferdig spill for fornøyde brukere

Rettferdig spill på nettet finner du blant annet på no.mrmega.com:

  • Når det publiseres en ny spillserie, lager det datastyrte systemet et kjent antall spill basert på premielisten. Det er 1/3 generell sjanse for å vinne en premie på hvert spill.
  • Hvert spill er unikt og kryptert, og en Random Number Generator (RNG) benyttes.
  • Siden er forpliktet til å informere medlemmene sine dersom noen av seriene har utbetalt hovedpremien, slik at man unngår å spille om en hovedpremie som ikke lenger er tilgjengelig.
  • Rettferdig spill er grunnlaget for felles lønnsomhet, og MegaScratch har forpliktet seg til CARE-filosofien (Customers Are Really Everything).

Spilleautomater i Norge

De første spilleautomatene kom til Norge fra Finland på 30-tallet. Da var det Røde Kors som satt ut spilleautomatene som ble kalt knipsekasser. Automatiske spilleautomater ble ikke tillatt i Norge før på 90-tallet. I 2003 vedtok Stortinget å gi Norsk Tipping enerett til å operere slike spilleautomater i Norge, med unntak av bingohallene. Restriksjoner i senere tid gjør online-markedet for spillautomater stadig mer populært for hver dag som går.